Post by tognibanmeiprof on Feb 15, 2022 10:03:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hepsini kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Candy Crush Saga nasıl indirilir? Android ve IOS için ücretsiz ...
Oyun biticrk o sirada ekran karariyor oyun açılmıyor.
Bu benim için şimdiye kadarki en iyi oyun, rahatlatıcı, stresin çoğunu alıyor, bazen uzaklaşıyorum ve inanın ya da inanmayın bu benim huzurlu, rahatlatıcı oyunu tekrar oynamak için sabırsızlanıyorum. Sevdim
Sizin oyunuz hiç iyideyil tam saçma hep reklam koyuyorsunuz bukadar reklam koyulmaz reklamınızı ................. .................reklamınızı planlayın.
Eylenceli iyi keyifli
Candy Crush Saga hile-android - Mobilge
eğlenmek için fena değil sinirsiz can ve daha cok hediye olsa daha da iyi olur
Candy Crush Saga Nezahtjevne igre eijq
Yapacağınız oyunlara... ! Reklamlarla siyah ekranlar çözüyorlar. Aptal bir yönetim ekibiniz var
Harika grafikler, oynaması kolay ve bol eğlence. İlerledikçe size meydan okumaya devam ediyor.
Basit, tatlı (cinas amaçlı), eğlenceli bir oyun. Reklamlar asla müdahaleci değildir. Söyleyecek kötü bir şey yok. Çok eğlenceli!
Bomba patladığında oyundan atıyor ve kaldığımda devam ediyor. Telefon Redmi Not 10S
Candy Crush Saga - 30 TL'lik Facebook Oyun Kartı Fiyatı
Sürükleyici rolü oynamak
Crazy Diner: Cooking Game Stratēģiskās spēles oscp
Şimdiye kadar çok iyi ... çok eğlenceli.. Samsung'um olmasına ve harika ürünler elde etmek için reklam izlemem gerekmesine rağmen, sanırım Apple ürünlerinde çalışmıyor.. bu yüzden o özel ürünleri alamıyorlar. öğeler
Reklam açılmıyor ve başlangıçta takılıyor ayrıca devam etmek için oyunu kapatmalısınız
Sık sık kapanıyor ve hediye alınamıyor. Oğul tartışılmıyorÜcretsiz baglanıyor için her gün gel ve Güçlendirici Çarkını kullanamıyorum oyulmaz Oyunda hala sorunlu den sorunlu cozul. Başarıya yardımcı olamıyorum güçlendiriciler ve can kazanabiliyorum . İlk yorum 8 Ocakta uyarlama hala duzelmedi.
İlla parami yatiraz bölümlerinden geçmek için öyle zor bölümlerki para yatirmadan geçmekte imkansiz şu ki oyunu bölümleri kolay olsun yoksa cok oyunu gidiyor böyle giderse
Yeterince vardı.....En zor seviyeyi geçmenin bir yolunu bulamadığım her seferinde, bu eşleşen ipuçları beni fırlattı ve bu yüzden mücadeleyi kaybettim.
Ben bu oyunu neden mobil veriden oynayamıyorum bonus VS almak için illaki Wi-Fi bağlantısı olması gerekiyor
ağırlaştırıcı!!!! 529. seviyeye kadar oyundan zevk alıyordum, kazanmanın bir yolu yok çünkü hedefine ulaşmak yerine endişelenecek çok bomba var! Bombaları bırakın artık!
Bu çok eğlenceli bir oyun ama altın külçeleri kazanabileceğimiz bir yol yapmalısın ama geri kalan her şey iyi, gecikme, hata veya aksaklık yok ve en iyi yanı bu çevrimdışı eğlenceli bir oyun ama 10 gibi daha fazla can ekleyebilir 5.edit yerine bu oyunu çok eğlenceli bir şekilde seviyorum ve sizi meşgul edecek tonlarca seviye var 😁 şeker ezme geliştiricileri için teşekkürler.
Son incelememden bu yana zor olan 3050 seviyesini geçtim. Eh şimdi 3151 seviyesinde Para harcamadan geçilmez bence 22 hamlede 200 çikolatayı hareket ettirmelisin, PARA HARCALARsan tekrar mümkün. Bu yüzden orijinal incelemem hala geçerli ama Şimdi Daha Çok Açgözlü Oldunuz.. Küçük çocuklar bu oyunu oynuyorlar, Paraları yok, seviyeleri geçmek için neye ihtiyacınız varsa onu almaya devam ediyor.. Bu yüzden, bizim yapamadığımız seviyelerle işleri kolaylaştırın. GREEDY harcamak zorunda harcamak !!!
Alışveriş yaptığım ana kartın süresi doldu.. Mailde yeni bir kart geldi ve hala çalışmıyor, bu yüzden yüzlerce kez kullandığım bir karta para yükledim. Başlarken işe yaradı ama dün akşam çalışmayı bıraktı.. Bu oyuna ne kadar harcadıysam hemen düzeltirler sanırsınız ama artık işe yaramaz hale geliyor. Tamamlamadan 40'tan fazla düz zaman kaybettikten sonra seviyelerde takılıp kalmaya alışmaya başladım. Şimdi hesabımı hiç tanımıyor
Oyunu yeni telofonuma yükledim bir sürü hediyem vardı hepsi gitti. Birde oyuna eski oyunlar bir kolay gidebilmemiz için aşağı yukarı kaydırırsanız çok iyi olur.
Candy Crush ve Günlük Hasılatı Şeker Kasabası isimli bölümle başlayıp gittikçe artan zorluk seviyeleriyle devam eden oyun, aslında ücretsiz
Şu anda ağaca tırmanma oyununu oynadığınızda, kazandığınız tüm ödülleri alamıyorsunuz. Kullanmak için 30 dakika boyunca 2 farklı eşya kazanırsanız, sadece bir tane alırsınız, biraz berbat, yoksa oyunu seversiniz.
Bağımlısı oyun oynamayı bırakamıyor Gün içinde gerçekten yapacak bir şeyi olmayan herkese tavsiye edebilirim işte öğle tatilinde bile iş yerinde hala yapacak bir şeyiniz var Oyun oynarken aylarca ve yıllarca durmadan sürekli eğlence Evinizde çocuklarınız varsa, telefonu olan herkesin kazanmaya olan inancını güçlendirmek ve bulmacaları ve olasılıkları çözmek için eğlenceli zaman geçirmesi için telefonu olan herkesin bu oyunu indirmesini sağlamalısınız, diğer oyunculardan 21 ay daha hızlı, bu yüzden iyi eğlenceler zamanınızın tadını çıkarın
Son günlerde almak için reklama basıyorum ama ikinci reklamda kararıyor ve oyun bir daha gelmiyor lütfen buna bi çözüm bulun?oyunu cok seviyorum
Bunu 2013'ten beri oynuyorum, stres giderici bir şey. ama şimdi birdenbire yüzlerce güçlendiricimi kaybettim. ve King'in güçlendiricilerimi geri almama yardım etmenin hiçbir yolu yok. şimdi gerçekten stresliyim🤣🤣🤣Bunun yerine covid güçlendirici iğnemi yap 🤣🤣🤣 bu geliştiriciden hiçbir şey beklememek.
Bu zor seviyeler o kadar imkansız hale geliyor ki, biraz sinir bozucu hale geliyor ve bir can almak için 25 dakika beklemek delilik. Bu benim akıl sağlığım ama bir değil iki arka arkaya geçmek için bu zor seviyelerden rahatsız olmak😩😩
Beylikdüzü Steak 2651 Defne Yönetim Crush Candy Saga House ... Birlikte içilen sabah çayları, akşam kahveleri gündelik programların Sponsor
If you are experiencing crashing... - Candy Crush Saga
son güncellemeden beri. bonus öğelerin reklamlarına kesildiğinde ekran kararıyor ve kurtarılamıyor, zamanın 1/2'sini söyleyebilirim
Dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncunun bayıldığı efsanevi bulmaca oyunu Candy Crush Saga'yı oynamaya bugün başla. Bir trilyondan daha da fazla oynanış
Keyifli vakit geçirmek için gündelik oyun mu arıyorsunuz? Her yeni günde, boş vakitlerinize ayrı bir ... Candy Crush Saga. 1.218.0.3. Mod: Sınırsız para.
Çok güzel bir oyun ama hiç reklam olmadı biraz ve ara sıra olsa reklamınız lütfen lütfen
Çok sevdigim ve gunluk giris yaptigim bir oyun olabilir .. ama 50 nin uzerinde seker bombam patlayan seker cizgili seker balgim vb diger odullerim vardi guncellemeden sonra hepsi gitmis .. neden .. ve bu odullerim geri iade mi
hayatta kalmış insan hala yok. Hem 40 saniyelik reklam veriyorsunuz 2. hemde 2. Yada siyah ekran hatası veriyor. Yeter artık ya. Arkadaşım şu sorunu düzeltin artık. Bu neya.
Tercih edilen bir oyun değil, bizi istedikleri kadar oynatıyorlar. Bir seviyeyi ne zaman temizleyeceğimiz bizim elimizde değil. Arada gösteriliyorsunuz ve para ödemek zorunda kalıyorsunuz. Son zamanlarda bunun bir aldatmaca olduğunu hissediyorum. Asla buna düşme. Bu tür yanıltıcı uygulamaları kaldırsan iyi olur. Getirdiği bir sürü hayal kırıklığı. Bu oyundan nefret et.
Sitres atmaya bire bir oyun çok güzel ben bayıldım en tatlı oyun olsa gerek amam çürük olduğu için oynamayacagim çünkü ağrıtır Random wuisdnsv çünkü çünkü ağrıtır Random wuisdnsv çünküdvsowodbsmdhabwidtxblwpwufmwvvduwobdywndysjwgdiwbxnwuxkwgdkwndiwn
Candy Crush Saga Mod APK v1.210.2.1 Sınırsız Her Şey
Eğlenceli, ancak ek bonuslar için ödeme yapmaya çalışmak için hileli. Size ödeme yapmak için tasarlandı.
Bu oyun, zihninizin eleştirel düşünme ve strateji becerilerini zorlarken çok eğlencelidir. Bir seviyede 'takılıp kalırsanız', oyun size ondan kurtulmanıza ve bir sonraki seviyeye geçmenize yardımcı olacak şekilde programlanmıştır. Çoğu eşleşen oyunun tek bir duygu bırakabileceği hayal kırıklığını ortadan kaldırır.
oyun güzel ama çok bağamlı yapıyo
güzel ve eyleneli