(Android/iOS) Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] kody więcej pieniędzy
Feb 15, 2022 9:32:57 GMT
Post by tognibanmeiprof on Feb 15, 2022 9:32:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] - PHONEKY
Pokochałem to! Styl artystyczny był tak uroczy, a oglądanie interakcji wszystkich było świetną zabawą! Pod koniec nawet trochę się rozpłakałam. Jeśli miałbym coś powiedzieć, przewijanie pól tekstowych było trochę opóźnione, ale poza tym była to niesamowita gra! 10/10
czy mogę po prostu- o mój Boże, tak bardzo kocham tę grę. Uwielbiam to, jak to wygląda i chociaż nie grałem w to od dłuższego czasu, nadal pamiętam, że kochałem wszystko, kiedy to grałem. Uważam, że ten pomysł jest naprawdę fajny i myślę, że dzięki powieści wizualnej jest jeszcze lepszy. Pewnie było w tym kilka irytujących rzeczy, niektóre słowa od czasu do czasu nie miały sensu, ale szczerze mówiąc, jestem do tego przyzwyczajony w tego typu grach, ponieważ większość z nich jest tłumaczona z różnych języków, głównie takich jak japoński i koreański.
To było świetne, nie jestem pewien, czego szukam, ale na końcu czegoś brakowało
Fabuła i animacja są fajne, ale opcji było za mało i pojawia się co najmniej 10 razy w każdym rozdziale i jest trochę nudne?
Ostatnio zaktualizowane gry i programy - Steam
jezioropark - Miasto Skórcz
To była fajna fabuła, szkoda, że nie mogła być dłuższa
Fabula nie dla mnie o jakiś demonach..
Pobierz Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] - Najnowszą Wersję 2.0.3 Na Androida Od ... Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] APK.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] রোমাঞ্চকর gslf
❤❤❤❤❤.
Maturin, Charles Robert (1780
Całkowicie UWIELBIAM tę aplikację! Fabuła jest bardzo wciągająca, a postacie są naprawdę dobrze zrobione, a najlepsze jest to, że… nie ma paywalla! Jeśli nawalisz, możesz po prostu obejrzeć reklamę, aby spróbować ponownie w momencie, w którym się zepsułeś! 11/10 Poleciłbym (i chciałbym) znajomym! W niektórych momentach gramatyka może być nieco dziwna, ale wynika to głównie z tłumaczenia. Szczerze żałuję, że większość „wybierz swoje” wygląda tak.
Na początku opowieści stwierdziłem, że jest to naprawdę nieciekawe i nic się nie dzieje. Nie wciągnąłem się nawet przed pobraniem gry. Po prostu spróbowałem sprawdzić, czy wcześniejsze recenzje są wiarygodne. Ale w każdym razie działa dobrze, ale historia nie miała dobrego zaczepienia na początku, co osobiście zrujnowało dla mnie doświadczenie.
i języka wśród osób w spektrum autyzmu obejmują trudności narracyjne (tj. ... children with ASD may lag behind typical peers in the degree to which they
Na początku byłem trochę sceptyczny, ale ta historia poruszyła mnie prawie do łez. To taka piękna opowieść o przyjaźni. Naprawdę mi się podobało i gorąco polecam.
Kocham tą grę! Ma tak fascynującą fabułę, a ja właśnie skończyłem rozdział 3! Jasne, są pewne problemy, ale głównie brakuje słów. Naprawdę żałuję, że nie mam więcej czasu na grę, ale nie robię tego i muszę przerywać po pewnym czasie, z tym, jak często auto zapisuje, mogę wyjść i odebrać (prawie dużo) dokładnie tam, gdzie skończyłem. Podsumowując, uwielbiam historię i sztukę, 5 gwiazdek! Edycja: Właśnie skończyłem moją pierwszą grę (nie widziałem wszystkiego), ale jestem we łzach, tak dobrze, naprawdę mam nadzieję, że- (nie może zepsuć)
Ta grafika jest zdecydowanie warta sprawdzenia. Zwykle nie piszę recenzji, ale ta historia rozwiała moje oczekiwania dotyczące darmowej gry mobilnej. Poruszająca historia z zabawnymi postaciami, jest to niezła jazda i bardzo mi się podobała. Kontynuacja tej gry byłaby cudowna.
Historia jest prosta i przewidywalna w wielu częściach, ale dla darmowych powieści wizualnych to dobra powieść wizualna, fajna historia i interesująca postać, nawet jeśli czasami nie czuję, że prowadzą normalną rozmowę, ale ogólnie 4 na 5.
Ogólnie wspaniałe doświadczenie. Uwielbiałem jego historie i interakcje, ale uważam, że jest dość krótki. Uwielbiam format twoich gier, ale wybory są albo dobre, a pozostałe do złego lub innego zakończenia, a zakończenia są dość pospieszne i nie jestem świetny w wyjaśnianiu tego, ale po prostu chciałem, aby wybory, nawet te drobne, były większe wpływ na zakończenie i chciałbym zobaczyć większą grę, ponieważ jest to moja ulubiona seria gier. ale ogólnie uwielbiam styl twoich gier.
To moja pierwsza powieść wizualna i na zawsze pozostanie moją ulubioną. Postacie są tak urocze, a historia jest tak dobra, że recenzja 500 postaci nie wystarczy, aby opisać wszystkie moje uczucia. Historia wydaje się nigdy nie kończyć na tym, jak została rozegrana. Nie miałbym nic przeciwko ciągłemu doświadczaniu tej historii, gdyby była po prostu inaczej sformułowana. Sprawia, że myślę o tym, co się stanie, gdy znów się spotkają. Bo jeśli Bóg istnieje, spotkają się ponownie i na wieki
nudne to festyn na drzemkę
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] রোমাঞ্চকর gslf
Android Top dostarcza wszystkie wersje The School - White Day i można go pobrać bezpośrednio do ... Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] APK
Najlepsza powieść wizualna, jaką kiedykolwiek widziałem, z niesamowitą historią i wieloma zabawnymi zakończeniami. Dodatek, który otrzymujesz za ukończenie w 100%, wspomniał o drugiej powieści – ktoś wie, kiedy i czy będzie dostępna, wraz z innymi projektami, nad którymi pracują, wspomnianymi w I.B? Chciałbym otrzymywać aktualizacje na ich temat, ale nie jestem pewien, gdzie je znaleźć.
To była zabawna historia! Alternatywne zakończenia były tak nieoczekiwane i zabawne, a dramatyczne zakończenie sprawiło, że prawie płakałem. Podobało mi się
Jak zawsze gra mnie nie zawiodła Fabuła, postacie. Uwielbiam. Czekam na kolejne
News :: Druckbude - Skatehalle Chemnitz
Homo Ludens - Polskie Towarzystwo Badania Gier - doczz
Friendzoné został stworzony przez zespół deweloper PurpleTear w gatunku Przygodowe. Android Top dostarcza wszystkie wersje Friendzoné i można go pobrać
Uwielbiam styl artystyczny, postacie i pomysł, ale fabuła i wybory nie są najlepsze. Nie jest to zbyt realistyczne z postaciami, ale powiedziałbym, że poza tym bardzo mi się podoba.
Naprawdę kazałeś mi ukończyć całą grę, żeby dostać się do dodatków... tylko po to, żeby dowiedzieć się, że muszę to kupić... bardzo zły z tego powodu. powinien był nam powiedzieć w pierwszej kolejności...
Mogę szczerze powiedzieć, że pokochałem tę grę! Dbałość o szczegóły zarówno w sztuce, jak i postaciach była niesamowita, a fabuła nie była przewidywalna ani nudna. W każdej scenie były szczere wiadomości, które sprawiły, że jeszcze bardziej pokochałam bohaterów i historię. Na górze, jeśli to wszystko za darmo. Dziękuję sm za bycie tak hojnym i całą twoją ciężką pracę!
podobała mi się historia. pomyślałem, że to urocze i proste, i cieszyłem się, że nie było zbyt wielu reklam. jednak czułem, że sformułowanie było niezręczne w niektórych obszarach, ale w sumie uwielbiałem tę grę?
Uwielbiam tę grę! Zagrałbym to ponownie, gdybym kiedykolwiek poczuł, że muszę, ale sam w sobie jest bardzo satysfakcjonujący. Dobre opowiadanie historii, jedyne problemy, które znalazłem, to to, że czasami nie można przewinąć dialogu, to idzie za szybko lub są błędy w tłumaczeniu. W przeciwnym razie całkowicie bezbłędnie!
Encyklopedia Katolicka Tom 5 F - G [PDF] | Online Book Share
Moim zdaniem ta gra jest moją trzecią ulubioną grą spośród innych, ale nadal jest cholernie dobra. Wizualizacje, efekty dźwiękowe, wybory, wszystko jest po prostu pięknie wykonane. Mam nadzieję, że zobaczę więcej takich gier, w których nie muszę płacić za grę/zakończenie gry.
Dziękujemy za stworzenie tej wspaniałej gry! Ale miałem kilka dziwnych błędów w miksowaniu muzyki. Nie wiem, czy to tylko ja, czy to błąd.
To bardzo relaksująca gra. Bardzo podobały mi się dziwaczne i zabawne postacie, a fajna historia bardzo mi się podobała. Żeby było jasne, to NIE jest romans ani perwersyjna gra. Jest to wyluzowane doświadczenie z niektórymi reklamami, aby historia była wolna.
Myślę, że lepiej z SUCCUBUS
Uwielbiałem tę grę! To bardzo ciekawa i fajna historia, a gra jest dobrze wykonana
danuta mniewska | centropa.org
Kocham wszystko w tej grze. Historia była bardzo interesująca. Ze wszystkimi postaciami przyjemnie się rozmawiało, od ich historii po ich osobowość. Dosłownie skończyłem to w jeden dzień i było warto. 10/10
Słodka, poruszająca opowieść o trzech anormalnych przyjaciołach i ich dziwnym życiu. Jedyną niefortunną częścią jest to, że tłumaczenie nie wydaje się bezużyteczne i jest zauważalne (np. Czy się nie udało? zamiast „Czy się nie udało?”), co sprawia, że zakończenie jest nieco niepewne. Nadal ładne.
Thema 1.1 Translation Guidelines - EDItEUR
Wygląda świetnie, ale nie mogę go włączyć! -_- Nie wiem, co powinienem zrobić, ale kiedy włączam tę grę, widzę tylko: ''enta bridge'' i nic więcej się nie dzieje... więc... proszę, napraw to! Telefon: Huawei Honor 6+ [ przepraszam za gramatykę ] super, ale nie mogę wyglądać! -_- Nie wiem, co należy zrobić, ale kiedy tylko klikam w grę, widzę tylko: ''enta most'' i nic więcej się nie dzieje... więc... proszę, naprawcie to! Model telefonu: Huawei Honor 6+ Dziękuję!
W ogóle nie działało
Musiałem uczciwie zmienić swoją ocenę. tam były pewne nierówności, ale ta gra jest naprawdę świetna. postacie i sztuka są po prostu cudowne i czułam się tak zafascynowana tym światem. Byłem bardzo podobny do oglądania anime, z tropami i czym nie, mogłem sobie wyobrazić sceny w mojej głowie. Szczerze, bardzo mi się to podobało - a specjalne zakończenie było świetne (mam nadzieję, że zobaczymy tę sekretną postać w sequelu, co? ~). Idę teraz zagrać w ich inne gry. chow~
świetna gra! po prostu nie mogłem tego odłożyć. mimo że było wiele błędów ortograficznych, historia jest niezwykle wciągająca. jedyne, co mnie denerwowało, to to, że tak naprawdę nie było to „wybierz swoją przygodę”, ale bardziej „wybierz właściwą opcję, aby nie zawieść”
Nie podoba mi się ta gra, sprawia, że dotykasz się na wszystkie sposoby, jestem z tego powodu zmęczony i daję 1 gwiazdkę, ponieważ nie lubię tej aplikacji
Czy będzie dodany język Polski?
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter Arkada ubyd