Post by sticcosathamcoo on Feb 12, 2022 17:12:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veliko zlata ▞▞▞
▞▞▞ Cube Rush Adventure 2022 version ▞▞▞
Ta igra je prevara, okrepitve ne delujejo, kot bi morale, popolnoma razočaran.
Neverjetno, toda edina težava je v tem, da ima preveč oglasov... Slabim mi, ker se pojavijo po zaključku vsake posamezne ravni. Nočem jih več videti, mi lahko pomagate pri tem, prosim.
Zabavno, a malo prelahko 😜
Zabava tudi zmaga! Veliko!
Prijetno, a ne izjemno.
Menim, da vas nobena igra ne bi morala stati denarja, in zdi se, da je nastavljena tako, da vam prinese najnižjo nagrado, ne glede na vse
Cube Rush Adventure Arcade kzp
Všeč mi je, čeprav je vaš oglas zelo zavajajoč, saj ne prikazuje dejanskega igranja. To je samo še ena sladkarija, a nekoliko drugačna.
Zabavna igra - zaradi tega ne boste porabili veliko in ima dosledno bonuse in ojačevalnike!
si resen? Oglasi po vsaki posamezni ravni? Odstranjujem. Super duper nadležno.
Uredi - Igro moram znova naložiti, da se premaknem na naslednjo stopnjo. In zdaj ga poskušam igrati, celotna aplikacija se zapre v meni, zaradi česar izgubim življenja in mi ne dovoli igrati. Popolnoma odvisen od igre. Toda ena malenkost, ki je ne prenesem, je, kako hitro se škatla pojavi, ko izgubiš raven in sem pomotoma zadel porabi 50 kovancev za še 5 potez. In tega nisem hotel porabiti. Lepo bi bilo imeti gumb za potrditev. Druga modra ljubezen, da stane samo 10 za polno življenje. Hvala vam!
Pravkar sem začel igrati igro, to je dober ubijalec časa in uživam v njej.. vendar mi ne dovoli, da se povežem s Facebookom. Imam druge družinske člane, ki igrajo.. če mi dovoli, da se povežem, bom dal 5 zvezdic. .
Ta igra je enaka kot 'Cubes Empire Champions'. Torej, če imate to igro, je izguba časa, da bi dobili to igro - 'Cube Rush Adventure.
Igra je dobra in zabavna, oglasi niso predolgi, vendar so dosegli težko raven, ki je nemogoče premagati brez porabe denarja. Tudi z oglasi prideš v fazo, ko nimaš izbire.
Oglas je lagal. Ne sledite po škatlah, da bi izginile. Dotaknete se samo enega polja. Ta igra je ista stvar kot TOY BLAST!
Ta igra mi je bila zelo všeč, a ko sem jo namestil na svoj novi telefon .. so samo oglasi po VSAKI ravni.. to je preveč!
Enostaven za igranje, odličen za sprostitev in počitek.
Ni bilo tako kot dodatek, če zmotiš, se sploh ne moreš vrniti. V redu je, vendar sem igral boljše igre. Odstranjeno zanje!
Uphill Rush Water Park Racing แข่งรถ amaz
Zabavna in hitra
Slaba izplačila, VELIK POTISK za denar, preveč življenj je potrebnih za dokončanje ugank.
Bilo je dobro, dokler se niso začeli pojavljati oglasi
zabavno in grafika je ljubka. Toda vedno se zruši, včasih na koncu igre, potem ko sem težko zaslužil za turnir. In potem sem bil zdaj na najvišjem rangu in želim ostati ne. 1, vsa moja svobodna življenja so nenadoma izginila! res sem jezen.
Preveč reklam!!!! Preveč prekinitev!!!
Pravkar sem ugotovil, da vaš napredek ni shranjen, tudi če ga povežete s svojim Facebook računom, preden ga odstranite. Tako velika sramota.
Vsem bi dal 5 zvezdic, ker mi je ta igra res všeč, saj ima veliko življenj in nagrad. Težava je v tem, da igra zaostaja in/ali se zruši in je nagnjena k temu, ko jaz zmagujem! 🙁
Enostaven za uporabo in zabaven
posodobil igro in je zdaj v redu
Daj že. Pravkar so povečali število polnjenj z 10 na 25! To je NEPRAVIČNO. Resnično obožujem to igro. Škoda je, ko podjetja postanejo požrešna. Smh.
NI to kar namigujejo oglasi. Ne sledite vrsti daljših in daljših kock. Temu pravim lažno oglaševanje.
Veliko težav mi pove, da moj internet ni povezan. Ukradi mi točke. Zanima me, če imate težave z načinom igranja, samo povejte mi in ga lahko brez problema izbrišem.
Če izgubite raven, naj vas ne mika plačati za nadaljevanje. Samo obravnavajte to kot starejše arkadne igre in igrajte, dokler ne premagate ravni. Obstaja veliko skušnjav, da uporabite kovance za nadaljevanje igranja. Če boste dosledno kupovali pot ven, boste propadli.
Nenehno zamrzne na koncu težkih stopenj in odstrani napredek. Ni priporočljivo
To je zabavna igra, še posebej za otroke.
Zaenkrat dobro, nisem ravno prepričan, v čem je težava, toda vsake toliko časa se igra sama ustavi za približno 5 do 8 sekund, ta igra je zelo zabavna in zabavna, všeč mi je, kako se igra in izvaja , zato bi mi morda lahko prosim preučili to težavo, to bi bila res velika pomoč, razen tega, zelo rad igram to igro, a ko se tako začasno ustavi, postane kar malo moteče, potem sem bo spremenil mojo oceno na 5 zvezdic!
Premik na počasno, ne na druge igre
Cube Rush Adventure Arcade kzp
Precej dobra igra, ko mi zmanjka življenj v mojih drugih,
Stopnje postanejo težko hitre in so tesno povezane. Rad bi igro, v kateri lahko uživam v razbijanju in sesutju in mi ni treba ves čas razmišljati o strategiji.
Če ne porabite vsaj 7 $ na dan, ne boste zmagali ali napredovali. 7 x 30 dni = 210,00 $ na mesec. Obstaja veliko boljših načinov za zapravljanje 210,00 $. Ne delaj tega! Potem imajo pogum, da ti povejo, da je brezplačno, LOL! Bežite od teh podjetij, raje preberite knjigo, veliko bolj izpolnjujoče!!!!!
Všeč mi je ta igra, včasih lahka, včasih težka. Čeprav je včasih moteč, poskočne in počasne reakcije, zaradi česar je nemogoče premagati led, če je tam
Še ena bedna uganka. Zadeti 20 lvl in ne glede na to, koliko sem igral ali na koliko različnih načinov sem igral, ne morem prenesti. Poleg tega so rezultati, ki so tam zgoraj, ko se povežete s Facebookom, neresnični. In BTW teh ljudi NI na mojem seznamu prijateljev na Facebooku. Z drugimi besedami, ne moji prijatelji. To so ljudje, ki so ga izdelali ali preizkusili
Všeč mi je igra, vendar je zelo moteča. Igra se ponovno zažene skoraj po vsakem oglasu. Večina oglasov utripa in nato zamrzne.
Do številnih oglasov, vsaki igri, ki jo zmagate, sledi oglas, nadležen!
RES mi je všeč, toda zelo pogosto tisto, kar igra opisuje kot "ekstremna" raven, ni, medtem ko je VELIKO stopenj, ki niso ocenjene niti "ekstremno" ali celo "težko", ZELO težkih. Običajno so stopnje z oceno "težke". Na splošno mi je ta igra všeč.
Odlična igra! Če nimaš globokih žepov, pazi, sem postal zasvojen, preden sem spoznal, koliko me bo to stalo!