Post by sticcosathamcoo on Feb 12, 2022 17:09:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų trikdžių šaltinis ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Tai nuostabu! Man patinka, kaip galite kurti savo žemėlapius. Tai tik grafika. Jie tikrai puikūs!
Oho, prieš porą metų šis žaidimas buvo nuostabus, bet dabar viskas sujaukė, viskas yra brangesnė, o nitro pistoletas nėra galingas. Ahh blogiausias atnaujinimas Linkiu, kad žaidimas būtų normalus, kaip ir praėjusiais metais 😔😩😒
Pakrovimas užima daug laiko. Po 2 ar 3 kartų pabandykite sėkmingai įkelti. pataisykite tai.
puikus zaidimas
Aš matau tik savo ekraną vištieną, todėl pažymiu 1 žvaigždutę, niekada nedalyvauju, neleis man prisijungti
Myliu savo žaidimą, vaikinai, taip ir toliau, saugokite jį ateičiai ir pašalinkite skelbimus, kad jų būtų per daug laikas sako, kad ryšys nutrūko, padėkit, jei atsakysite, duosiu penkias žvaigždutes, man patinka jūsų žaidimas
Man patinka žaisti, bet nekenčiu visų šių įsilaužėlių. Jie trikdo, nemiršta ir turi begalę šovinių ir tiesiog greitai šaudo visas raketas, ypač mūšyje. Ar galite atnaujinti žaidimą, kad niekas daugiau negalėtų nulaužti šio žaidimo. Aš jų nekenčiu
Gerai, bet.... „BATTLE ROYAL“ NEĮMANOMA. bet be to tai geras žaidimas😅😅. Taip pat esu tikras, kad vienas iš žemėlapių yra pagrįstas gravitacijos kritimu. Nuostabus žaidimas
tikrai įdomus žaidimas, bet papildymai šiek tiek erzina ir galbūt turėtumėte kur nors pridėti pranešimo grotuvo mygtuką, kad sumažintumėte įsilaužėlių skaičių.
Beveik visą laiką žemėlapyje surandu įsilaužėlį, kuris atlieka labai aukštą šuolį, nusileidžia tiesiai už manęs ir mane nužudo. Ar galite tai pataisyti.
Žaidimas yra geras, bet aš negaliu išeiti, kai baigiu žaidimą.
Mad GunZ!.' Koks puikus mažas žaidimas su daugybe lygių. Tai veikia jūsų protą ir apdovanoja jus linksmybėmis, linksmybėmis, linksmybėmis. Lengvas penkių žvaigždučių apdovanojimas ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Puikus žaidimas!!! , ir ar galite pridėti tokį būrį, kaip šie daiktai, ir kad mes sudarytume komandą arba prisijungtume prie kitų, ar galėtumėte juos pridėti ir pridėti būsimų šalmų, pavyzdžiui, labai šaunių mašinų, ir dabar nusipirktumėte keletą tų purpurinių daiktų. kad būtų lengviau gauti padėkas už žaidimą
Tai nuostabu, na, seniau buvo dabar viskas daug brangiau ir aš negaliu neršti su ginklu jokiose rungtynėse, o mygtukai kartais net neveikia.
TMNT: Mutant Madness Rollimängud riz
Mad GunZ 온라인총게임 배틀 로얄 액션 aptc
tai gerai, bet ištaisykite įkėlimo ekrano triktį, tai erzina, nes niekada negalime žaisti, kai įkėlimo ekranas įstrigo amžinai
Kiekvieną kartą, kai aš vėl įsijungiu... šis šiukšlių žaidimas vis sako: Atnaujinkite, atnaujinę ir pažaidus išlipkite arba paleiskite žaidimą iš naujo. Vis sako, kad atnaujinimas😬😠
Jau nebelabai žinomas galiu žaisti, bet turiu ilgai laukti, kol kiti žaidėjai pasirodys kelių žaidėjų žaidime. Aš net negaliu gauti VIP lygio 2. :/
Žaidimas smagus. Ir man patinka grafika. Tačiau problema yra su mokymo programa. Kai pradėjau, aš įsiskverbiau į juodąją duobę, pašaudžiau ir susprogdinau, o kai įžengiau į sostą, mano ekranas tapo baltas ir taip išbuvau 10 minučių. Netgi paspaudžiau skip, bet jis neveikė. Prašau pataisyti tai
Žaidimą reikia pataisyti. Aš buvau 2 ir 3 lygio serveryje, todėl buvo 2 vaikinai, kurie turėjo operatyvinius ginklus ir jie buvo 3 arba 2 lygio, ir jie laimėjo žaidimą, dėl kurio žaidimas buvo tikrai nesąžiningas, nes jie turėjo geresnius ginklus nei visi, o dabar logika, todėl aš buvo BR, nes maniau, kad BR jūs imate gerus daiktus, o ne perkate juos nesąžiningam mūšiui, todėl pastebėjau vaikiną su purpuriniais šarvais kojoms, todėl šoviau jam į liemenį ir galvą ir jis nepadarė daug žalos. turėtų ginti kojas, o ne visą kūną
Pirmą kartą atsisiuntę ir gausite atnaujinimo pranešimą, spustelėkite jį ir jis pateks tiesiai į „Play“ parduotuvę ir naujinimo nereikia.
Šis žaidimas yra pats blogiausias, kai žaidžiu kelių žaidėjų režimą. Visada sakoma, kad prisijungiate iš naujo, neįdiekite šio žaidimo😡😡😡😡😡😡!!!!!!!!!!!!!!
Tikrai sunku gauti nemokamų brangakmenių, aš to negaliu padaryti, bet be to tai labai smagu
puiku, dabar nežinau, ką pasakyti, bet puiku
Daviau tau 5 žvaigždutes, tada tu sumažink. Mano žyma yra #LOTBNinja....Atsiprašau, kad nužudžiau visus karališkajame mūšyje, bet jums nereikėjo išimti visų ginklų. Pataisykite tai kuo greičiau
Šis žaidimas atrodo linksmas, bet man reikia, kad padarytumėte keletą pakeitimų, pabandykite pridėti arenos režimą ir kankinimo režimą
Visiškai nuobodu...ne geras žaidimas
reikia režimo neprisijungus
3 žvaigždutės, nes žaidime gavo įsilaužėlį, mane paliko trys žmonės, o dar du. 1. Aš naudojau savo snaiperiu, pamačiau, kad kažkas stato, tada jis pastatė plokščią platformą, kai naudoju savo snaiperį, jis buvo kaip nematomas. Mačiau tik jį statantį, bet ne žemėje, tada jis nužudė mane, kai pamačiau žudymo kamerą. Aš buvau viršuje, kur mano snaiperis rodo į tą pačią pusę, kaip ir žudymo kamera, jis buvo nematomas tada matomas Kam: žaidimo kūrėjui PERSKAITYKITE, TAI TIKRA PRIIMTI Į tai rimtai.
Šis žaidimas yra toks šaunus, bet kelių žaidėjų režimas turi tik du režimus, bet jam taip pat reikia daugiau režimų mygtuku (į mūšį), atsakykite A.S.A.P.
Tai geras žaidimas, bet aš tiesiog norėčiau, kad jie grįžtų ir sutelktų dėmesį į „Blocky“ automobilius, nes tas žaidimas yra beprotiškai geras, bet labai klaidingas ir nesubalansuotas
Man tai patiko, bet dabar ilgai jį įkelti ir jis neįkeliamas, pls, pataisykite
Žaidimas geras. Bet dėl tam tikrų priežasčių, kai spusteliu respawn (Leisk eiti), jis man neleis. Ir dėl tam tikrų priežasčių aš žaidžiau tiek daug rungtynių ir mano lygis nepakyla greitai
Šis žaidimas yra tik pixel gun 3D autorių teisės, nes jis atsirado po jo, todėl jis pasinaudojo idėja ir įtraukė jį į šį siaubingą žaidimą
puikus žaidimas, BET turiu labai rimtų problemų. taigi aš seniai pakeičiau savo ginklus, kaip ir daugelį jų. ir tada jis tiesiog išnyksta. jis remiasi su lv 1, kai jis turėtų būti lv max
Mad GunZ shooting games online Jangovar pbal
Mad GunZ skytespill online Action mem
Labai siaubinga. Bloga grafika, o už VISKAS reikia mokėti. Neatsisiųsti!